Harvesteripäät

Muuta kaivinkoneesi metsätyökoneeksi Kesla-harvesteripäällä

Seppätec tarjoaa laajan valikoiman Kesla-harvesteripäitä, jotka soveltuvat käytettäväksi lähes kaikissa kaivinkonemalleissa, sekä lisävarusteet ja kokonaisvaltaisen asennuspalvelun.

Harvesteripään avulla voit laittaa kaivinkoneesi töihin ympäri vuoden. Monipuolisessa kaivinkoneharvesterissa on monia etuja perinteiseen metäkoneeseen verrattuna.

Tämän takia kaivinkoneharvesteri on hyvä valinta

Näin harvesteripääkaupat meillä toteutetaan

Tässä videossa näet kuinka Kesla-harvesteripää toimii metsätöistä.

1. Valitaan yhdessä sinun tarpeita vastaava harvesteriratkaisu

Autamme sinua valitsemaan harvesteripäämallin, joka soveltuu parhaiten käytettäväksi juuri sinun kaivinkonemallissa ja vastaa juuri sinun tarpeitasi.

2. Tuo kaivinkoneesi meille, niin asennamme harvesteripään siihen

Tuo kaivinkoneesi meidän huoltamolle Kärsämäelle ja asennamme kauhan paikalle uuden harvesteripääsi. Näin koneesi on valmis metsätöihin.

3. Saat käytännön koulutuksen maastossa harvesteripään käyttöön

Annamme harvesteripään ostajille maastossa tapahtuvan käytännönläheisen koulutuksen, jonka avulla varmistamme metsätöiden vaivattoman onnistumisen.

4. Kaivinkoneesi on nyt valmis metsätöihin

Nyt sinulla on hallussasi täysin toimiva kaivinkoneharvesteri jota osaat käyttää. Ei muuta kuin metsätöihin.

Lisävarusteet

Xtender-puomi

Lähes kaikkiin kaivinkoneisiin sovitettavissa olevan xtender-puomin avulla laajennat kaivinkoneen työskentelysädettä ja helpotat puomiston geometriaa. Se lisää myös huomattavasti työtehokkuutta helpottamalla liikkumista vaikeakulkuisessa maastossa ja auttaa kaivinkoneharvesterin kuljetusasentoon laittamista mahdollistaen samalla erittäin matalan kujetusasennon.

Mittalaite

Helppokäyttöinen mittalaite on sovellettavissa lähes kaikkiin kaivinkonemalleihin. Laite mahdollistaa kouran toimintojen nopean ja tarkan ohjauksen. Mittalaitteisto sisältää mm. uuden innovatiivisen katkonnan optimoinnin, jonka avulla saat korkeamman tuottevuuden ja korkeamman tehdyn puutavaran arvon. Tuotantoraportit on helposti tallennettavissa PDF-tiedostoina joko sisäiseen SD-muistiin tai USB-muistitikulle.

KESLA 19RH III

KESLA 19RH-III on uuden sukupolven  harvesteripää, joka modulaarisen rakenteensa vuoksi on optimoitavissa toimimaan moitteetta eri olosuhteissa, eri puulajeilla ja erilaisissa alustakoneissa. Tämä 3-teräinen, yhdellä takakarsimaterällä varustettu harvesteripää soveltuu niin ensiharvennuksiin kuin myöhempiin harvennuksiinkin. 19RH-III on sisarmalliaan hieman kevyempi ja sen alustakoneeksi sopivat 8-13 tonniset kaivinkoneet tai pyöräalustaiset hakkuukoneet.

KESLA 21RH III

Uusi KESLA 21RH-III -harvesteripää on sisarmallinsa tavoin modulaarisen rakenteensa vuoksi optimoitavissa toimimaan hyvin eri olosuhteissa, eri puulajeilla ja eri alustakoneissa. Tämä hieman jykevämpi harvesteripää on 4-teräinen, kahdella takakarsimaterällä varustettu ja soveltuu sekä ensi- tai myöhempiin harvennuksiin. Sille sopivat alustakoneeksi 10-13 tonniset kaivinkoneet tai pyöräalustaiset hakkuukoneet.

Meiltä myös muut KESLAN harvesteripäämallit

Soita ja kysy lisää:
0400 287339